sâmbătă, 15 decembrie 2007

Balance sheet and P&L

Schnier are o prietena, mai mult o cunostiinta, pentru care toate impresiile pe care o situatie poate sa i le lase se reduc la “Ce dragut...” si “ Ce ingrozitor...”
Odata Schnier ii spusese ceva prietenei, pentru care aceasta nu stiuse in care categorie sa o incadreze. Timida, dupa cateva secunde ii raspunse nesigura :”Ce ingrozitor, nu?!”.
Oare viata se reduce doar la alb si negru? Cred ca imi place si mie uneori sa o impart asa. Sa tragem linie la sfarsit de an, cand facem balance sheet-ul si profit and loss account si sa impartim totul in stanga sau in dreapta T-ului din contabilitate. A fost bine.... a fost rau.....a fost dragut....a fost ingrozitor.
In final fiecare eveniment trebuie alocat unui cont .....unei culori. Cred ca una din cele mai dragi pozitii pe care pot sa le trec in Balance sheetul pe 2007, a fost: “ Tati, eu il iubesc…”. Aceasta afirmatie chiar nu are cum sa fie roz, albastra….sau verde.. e pur si simplu „dragut”. Uneori nu exista alte culori si ne imbracam toti in alb sau in negru.
Afara ninge. Ce dragut…. La stiri se zice ca e ingrozitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu