luni, 12 ianuarie 2009

Poiana Stampei şi Piatra Fântânele

O zi de sarbatoare...De dimineata cand vezi soarele rasarind pe sub acoperis si printre brazi...O zi de sarbatoare cu ţurţuri uriasi...O zi de sarbatoare cu un gard rasturnat in directia muntelui care se ridica in fata...O zi de sarbatoare cu fulgi ce stralucesc precum bucati de sticla...O zi de sarbatoare cu un trifoi cu patru foi...O zi de sarbatoare petrecuta impreuna cu cei dragi...O zi de sarbatoare catarandu-ne ca sa ajungem mai sus...O zi de sarbatoare care se aproprie de sfarsit...O seara la gura focului gandindu-ne la...o alta zi de sarbatoare...

4 comentarii:

  1. Sa iti pastrezi sarbatoarea in suflet intr-un loc numai de tine stiut; ascunde acolo zambetul celor dragi, caldura ce dogoreste de la gura sobei, gandul si bucuria unei noi sarbatori, amintirea celei trecute, trifoiul pe zapada, albul de sticla al fulgilor de nea si sarbatoarea aceea, in care incercai sa urci mai sus pe scheletul unei capite de fan impreuna cu ai tai.
    Si cel mai important, nu uita ca din cand in cand sa imparti bucuria cu altii, asa ca acum, cand citesc ce ai scris si mi se face dor de casa, de miros de brad si zapada, de casa de tara, de cozonacul mamei, de Sammy, de vacanta de viata de copil fara griji.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hej Roxana,
    E bine de stiut ca un trifoi cu patru foi face ca alti prieteni sa se gandeasca la Sammy, cozonac si viata fara griji. Am sa incerc sa tin minte sa impart din cand in cand acea bucurie :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos curat spendid viata bucuroasa

    RăspundețiȘtergere
  4. Cinci cuvinte de care mi-e dor si la gandul carora astept o alta "zi de sarbatoare"...

    RăspundețiȘtergere